fredag 11 maj 2012

Nya tag

Det har gått några dagar sen sist. Har mått lite kasst, så utebliven träning dom senaste dagarna, utebliven blogg. Veckan har bara gått. Nä, nu fan är det nya tag som gäller! Skärpning! Cykelträning på söndag med vallentuna cykelklubb igen.

Tränade för första gången med cykelklubben i söndags och det var riktigt roligt. Vi tränade på att ligga i klunga och hjälpas åt att dra. Det gick mycket bra och man märkte verkligen hur mycket lättare det är att köra i klunga än att cykla själv. Det blev 11 mil och vi snitta 31 km/h! Nytt rekord. Funderar på sub 10. Fortsätter det så här så kan det kanske vara ett mål som går att nå. Hann inte ta några bilder från klungkörningen, får bli på söndag.

I måndags var jag i globen med brorsan och såg Sverige - Danmark. Sverige dominerade och spelade stundtals drömhockey. Tyvärr slappna Sverige av i sista perioden och Danmark snygga till siffrorna som kunde vara betydligt större till fördel för Sverige. Matchen slutade 6-4.

Sverige vann även mot Tyskland och idag förlorade de mot ryssarna som spelade riktigt fult. Domarna var nog det bedrövligaste jag sett. De lär inte få dömma vidare på den här nivån iallafall. Men Sverige får inte tappa fokus. Mycket bra och spännande match dock. Snart börjar vm på riktigt då det verkligen gäller i kvartsfinalen...

Här kmr lite bilder från Sve - Dan:

Innan match
Tackar efter match


1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Du fixar sub10 utan problem, ifall du kör tillsammans i en klunga med andra.

    Imorgon kör jag Roslagsvåren tillsammans med mitt sub10-gäng från Fredrikshof. 13,5 mil blir en bra test inför VR.

    SvaraRadera