lördag 28 april 2012

Kårsta check

Kårsta check. Brollsta GK check (hemmabanan). Dagens pass check. 6 mil på 2:01:06 . Snitta alltså ca 30km/h. Bästa passet hittills! Schysst väder, kan inte bli mycket bättre. Okej det blåste mycket, hade medvind halva vägen enda bort till Kårsta. Desto tyngre var det på hemvägen. Tung motvind men vi hjälptes åt att dra så det var inga problem. Totalt 67 mil om jag räknat rätt. Kolla min funbeat (träningsdagbok) här till höger under länkar så finns det statistik på allt. Här kom jag precis fram efter rundan:
Känner mig stark, lätta buggar! :)


Mecka lite med hojen. Fixade ny slang till JOs punka innan vi drog iväg:
Bytt slang för första gången på en racer, en lärdom rikare.

Är relativt grön på det här med att blogga. Haft bloggen i ca 1 månad. Tänkte försöka fixa till designen lite. Så den kommer att förbättras inom sinom tid. Såg de andra i Gainerlaget att de hade riktigt schyssta bloggar. Fick inspiration av några. Så snart kommer några förbättringar. Ni får gärna ge tips på bra gadgets.   

Hum

3 kommentarer:

  1. Snygg cykel, vilken modell? Jag kör en Bianchi Infinito. :-)

    SvaraRadera
  2. Tack, går som spjutet :) Det är en Bianchi 2011 via Nirone. Är inte så jätteinsatt i modellerna... Vad är det för modell på din? Infinito är det "klassen" över Nirone?

    SvaraRadera
  3. Jepp, det stämmer. Infinito är helcarbon. Vore kul att ta en gemensam tur nån gång! Hör gärna av dig på radio-peter@bredband.net

    SvaraRadera