tisdag 1 maj 2012

Stål-Mormor

Mäkta imponerad över stålmormor. Idag tränade mormor två pass bara för att visa upp banan inför DTC-loppet (5km). Gymma på morgonen för att sen springa med mig runt i Djursholm 5km på 39.50. Starkt jobbat mormor! Kan inte vara många mormödrar som är i sån shape:)

Ser ju knappt andfådd  ut efter dagens pass :)

På torsdag kl 18 är det alltså DTC-loppet(5km) som går av stapeln. Banan springs på asfalt och är relativt lätt. Ser det som ett bra träningspass. Men alltid när det är tävling så blir man extra taggad ochman vill ju få en så bra tid som möjligt. Siktar på under 20, ju närmre 19 desto bättre. För att vinna förra året krävdes 17 min så det lär ju vara kört om man inte får tok ryck på torsdag och drar in mega fomen på 2 dagar. Lite speciellt med loppet är att 3 generationer i min familj deltar. Jag, moster Ania och mormor Gunnel. Ni får vänta med spänning på resultatet som kommer på torsdag.

Målet vid Djursholms gym  Blev ett pass i källarn också men nu, dags o slagga. Upp 06.30 för plugg imorgon. 

2 kommentarer:

  1. Ska jag chocka er? Kanske en femkilometare kan vara kul. Förra gången jag chockade var det tre mil i LL...inte lika roligt. /Farsan

    SvaraRadera
  2. Ja det vore mig en chock alla tiders... Har du sprungit LL? Tid?? Hur länge sen var inte det?? Har ett 90dagars träningsprogram färdigt och klart hemma för alla nivåer. Bara att säga till så får du det:) Make me chocked!

    SvaraRadera