tisdag 5 juni 2012

16,5 km löp och fortsatt sponsring


Scho! 10 dagar kvar till Vättern! Har inte haft bästa uppladdningen för att toppa formen nu 2 veckor innan starten. Den här helgen blev inga mil på hojen pga regn hela tiden. Dessutom 3 tentor på 2 veckor påverkar träningen då inte mycket tid ges till träning. Ska försöka få in något pass till innan vättern i alla fall. Jag har fått ihop 105mil och det känns bra när jag är ute och cyklar. Har hållt bra snitt fart ofta i långa turer men det är skillnad på 13mil och 30!. Har ju ingen hur kroppen reagerar efter 20, 25 mil. Men målet är kvar sub10 timmar. Alltså under tio timmar ska jag gå in i målet. Min taktik är att ligga på rulle hela loppet och ta rygg på gupper längs vägen. Kanske hakar jag på vallentuna cykelklubb sub 10gruppen.

Idag blev det ett spontant träningspass i KTHskogen. Tack Hannes, hade du inte ringt hade det inte blivit 16,5km löp idag. Kändes bra, vi sprang 14km i ok fart för att sedan maxa sista 2.5km. Sprang in på ok tid 1.22.15. Det är en väldigt tuff terrängbana med många tunga backar. Kommer bli många tuffa pass här inför Lidingöloppet då jag och Hannes har som mål sub 2.15. Det kommer bli mycket tufft. Man ska ha höga rimliga mål!

Fick positivt besked från Gainomax idag också. Jag får fortsatt sponsring inför vansbro simmningen också! Kanon! Rekommenderar verkligen Gainomax återhämtningsprodukter. De är mycket goda och ger bra återhämtning. Mina personliga favoriter är Gainomax blåbär och hallon smaken. När det gäller barsen så är helt klart energy vanilj med musli överdrag godast och är grym att ta i långa cykelpass som ger en bra energi kick som gör att man orkar ända in i mål. Av proteinbarsen gillar jag blåbär mest. Toffesmaken ger jag ett minus. Man kan inte gilla allt!:)

Tenta på fredag(Maskinkomponenter). Den ska bara sitta. Nu blir det plugg. Godnatt.

2 kommentarer:

  1. Lycka till på lördag Jonas, det kommer att gå strålande!!

    SvaraRadera
  2. Tackar! Ja hoppas det!, men så strålande väder verkar det inte bli:(

    SvaraRadera